Webb med extra allt!
Få de senaste nyheterna

webbjobb Vi levererar ett brett utbud av tjänster och lösningar för webben. Stilfullt enkelt, modernt och uttrycksfullt eller lekfullt galet, valen är dina.
Vårt jobb är att leverera den bästa och snyggaste lösningen för din webbplats.

Ägna dig det du är bäst på och låt oss ta hand om de tekniska lösningarna åt dig. Vi leder dig genom backendsystem, databaser, affärskopplingar och e-handelslösningar, allt snyggt och användarvänligt paketerat. Vi hanterar självklart sociala medier åt dig, levererar trycksaker och annonslayouter till både print och online för att bygga ditt varumärke.

Kontakta oss för en kostnadsfri träff om ditt företags behov och hur vi kan hjälpa dig att utvecklas.

ActionKing.se
ActionKing.se

ActionKing.se säljer tillbehör / reservdelar till GoPro och DJI Drönare Sony, Xiaomi Yi.

Stort utbud, snabba leveranser och service är ledorden. En komplett lösning levererades där e-handelsplattformen är helt konfigurerbar både vad gäller utseende och funktioner. Lösningen är dessutom skalbar för att följa ActionKing.ses behov och utveckling. Responsiv layout är självklart med maximal bonus från början likaså funktioner för SEO.

Besök gärna ActionKing.se och se hur en effektiv e-handelsplats ser ut eller om du bara är intresserad av Tillbehör till GoPro och andra actionkameror eller Tillbehör och reservdelar till DJI Drönare.

Kalmar Bilcentrum
Kalmar Bilcentrum

Kalmar Bilcentrum är en av Kalmars ledande bilsalonger med Mercedes och Kia som huvudmärken.

I samband med att vi uppdaterade webbplatsens utseende, utformade inFocusmedia företagets nya logotyp och skapade en grafisk profil. Den grafiska profilen ger Kalmar Bilcentrum ett verktyg för att hålla en konsekvent och igenkännbar profil i sin kommunikation. Målet med uppdateringen av webbplatsen var att göra sidorna lättnavigerade, tillföra sociala funktioner och bygga på den nya profilen. I samband med lanseringen netbet och profilbytet hjälpte inFocusmedia till med utformning av bland annat flaggor, mobilskal, arbetskläder och skyltar.

Prestationskläder
Prestationskläder

Prestationskläder.se är ett webbhandelföretag med kompressionsläder som specialitet.

På bara några få år har Prestationskläder.se gått från uppstart till att vara en ledande e-handel för träningskläder. inFocusmedia står för den grafiska utformningen och tekniska lösningar. Köpupplevelse, service och kvalitet är viktiga faktorer i Prestationsläders framgång. Genom ett fortlöpande arbete ser vi till att hålla utseende, funktioner och marknadsföring aktuella och sammanhängande.

kunder